Perie pentru aparat de spalat cu presiune Annovi Reverberi 40514, fixa

Vezi detalii promotie

Peria fixa Annovi Reverberi 40514 este un accesoriu practic pentru aparatele de spalat cu presiune, potrivit pentru utilizarea rezidentiala. O poti folosi pentru spalarea diferitelor suprafete, a mobilierului de gradina, a motocicletelor, autoturismelor, bicicletelor, usilor de garaj sau portilor. Peria are un design ergonomic ce asigura o curatare rapida si usoara a murdariei intarite. Avantaje: practica usor de utilizat are peri mari si rezistenti Recomandari folosire: Acest model este comp

Pret Perie pentru aparat de spalat cu presiune Annovi Reverberi 40514, fixa

Cauti Perie pentru aparat de spalat cu presiune Annovi Reverberi 40514, fixa la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Aparate de spalat cu presiune annovireverberi

Pentru mai multe promotii la Aparate de spalat cu presiune annovireverberi trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Aparate de spalat cu presiune. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†