Tester pH BW10 Autocalibrare Deconectare automata Ecran LCD Precizie ±: 0 03 pH Precizie : ca. ± 0 8 °C / ±1 5 °F

Vezi detalii promotie

Masoara precis valoarea pHului la solutii de la solutii acide pana la cele baziceBW10 este ideal pentru iubitorii de acvarii si plante precum si pentru cei care au o piscina BW10 este insa util si in domeniul profesional de exemplu pentru masurarea pHului la controalele de calitate a bauturilor si in industria alimentara sau la controlul rapid si sigur al apelorIazurile naturale sunt in ultimul timp tot mai indragite Acestea au de obicei un echilibru natural si nu au nevoie de…

Pret Tester pH BW10 Autocalibrare Deconectare automata Ecran LCD Precizie ±: 0 03 pH Precizie : ca. ± 0 8 °C / ±1 5 °F

Cauti Tester pH BW10 Autocalibrare Deconectare automata Ecran LCD Precizie ±: 0 03 pH Precizie : ca. ± 0 8 °C / ±1 5 °F la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Aparate de Masura si Control TROTEC

Pentru mai multe promotii la Aparate de Masura si Control TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Aparate de Masura si Control. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆