Tester de tensiune Trotec BE17 Afisaj LED Recunoastere automata Protectie tip IP64 Masurare bipolara cu contact

Vezi detalii promotie

Testerul de tensiune Trotec BE17 este un instrument precis pentru masurarea tensiunii alternative AC sau continue DC precum si a polaritatiiAcesta are o functiune de verificare a curentului rezidual RCD respectiv pentru declansare a instalatiilor de protectie curent rezidual Pe un afisaj LED pot fi citite in mod simplu toate valorile masurateIn ciuda multiplelor functiuni compactul BE17 se deserveste rapid si simplu datorita designului ergonomic si greutatii scazute Testerul…

Pret Tester de tensiune Trotec BE17 Afisaj LED Recunoastere automata Protectie tip IP64 Masurare bipolara cu contact

Cauti Tester de tensiune Trotec BE17 Afisaj LED Recunoastere automata Protectie tip IP64 Masurare bipolara cu contact la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Aparate de Masura si Control TROTEC

Pentru mai multe promotii la Aparate de Masura si Control TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Aparate de Masura si Control. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†