Termometru pentru grătar Trotec BT40 Semnal sonor si vizual Senzor masurare din otel Functie cronometru

Vezi detalii promotie

Termometrul de gratar fara cablu BT40 este indispensabil oricarui bucatar amator ambitionat care doreste sa serveasca musafirilor sai o friptura perfect preparataIndiferent daca gatiti la gratar pe plita sobei sau in cuptor introduceti varful senzorului de temperatura in aliment iar unitatea de baza conectata cu senzorul de temperatura va transmite temperatura actuala in scurt timp in intervale regulate catre elementul mobil receptor care va indica atingerea starii de preparare…

Pret Termometru pentru grătar Trotec BT40 Semnal sonor si vizual Senzor masurare din otel Functie cronometru

Cauti Termometru pentru grătar Trotec BT40 Semnal sonor si vizual Senzor masurare din otel Functie cronometru la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Aparate de Masura si Control TROTEC

Pentru mai multe promotii la Aparate de Masura si Control TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Aparate de Masura si Control. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆