Termohigrometru Trotec BZ15C Scala colorata Exactitate temperatura: ±2 °C Exactitate umiditate relativa: max. ±3 % u.r.

Vezi detalii promotie

Termohigrometrul BZ15C este recomandat oricarei persoane care doreste sa cunoasca nivelul umiditatii dintro incapere Poate fi folosit in locuinte in garaje depozite sau orice alta incinta unde este necesara monitorizarea umiditatii pentru evitarea efectelor negative ale unei umiditati crescute Nivelul corect de umiditate se poate observa usor dintro singura privire gratie scalei colorate care indica intervalul de umiditate recomandat BZ15C are in dotare o tehnica de masurare…

Pret Termohigrometru Trotec BZ15C Scala colorata Exactitate temperatura: ±2 °C Exactitate umiditate relativa: max. ±3 % u.r.

Cauti Termohigrometru Trotec BZ15C Scala colorata Exactitate temperatura: ±2 °C Exactitate umiditate relativa: max. ±3 % u.r. la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Aparate de Masura si Control TROTEC

Pentru mai multe promotii la Aparate de Masura si Control TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Aparate de Masura si Control. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆