Termohigrometru BC21WP cu senzori si aplicatie smartphone Functie de inghetare a valorii Logging Alarma

Termohigrometru BC21WP cu senzori si aplicatie smartphone  Functie de inghetare a valorii  Logging  Alarma
Vezi detalii promotie

BC21WP este un termohigrometru care in combinatie cu softul MultiMeasure Mobile face posibila masurarea temperaturii si a umiditatii relative din aerAparatul de masura BC21WP este gata de utilizare imediat se poate conecta cu usurinta cu aplicatia de pe smartphone si indica rapid pe aparat valorile masurate Senzorica de calitate si multitudinea de functii de masurare fac din BC21WP aparatul ideal de masurare a climei atat pentru uzul casnic cat si amator sau in atelierExista…

Pret Termohigrometru BC21WP cu senzori si aplicatie smartphone Functie de inghetare a valorii Logging Alarma

Cauti Termohigrometru BC21WP cu senzori si aplicatie smartphone Functie de inghetare a valorii Logging Alarma la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Aparate de Masura si Control TROTEC

Pentru mai multe promotii la Aparate de Masura si Control TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Aparate de Masura si Control. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†