Telemetru TROTEC BD11 Functia Pitagora simpla/dubla Masurare continua Salvare automata Deconectare automata

Vezi detalii promotie

TelemetrulΒ BD11 este un aparat cu laser de dimensiuni reduse pentru masurarea precisa si rapida a distantelor de pana la 30 metri suprafetelor si volumelorBD11 este dotat cu diverse functii cum sunt de exemplu functiile Pitagora simpla si dubla ce pot fi folosite atat pentru verificarea unui unghi drept cat si pentru calcularea indirecta a distantei si inaltimii De asemenea aparatul pune la dispozitie si alte caracteristici utile precum modul de masurare continua salvarea automata…

Pret Telemetru TROTEC BD11 Functia Pitagora simpla/dubla Masurare continua Salvare automata Deconectare automata

Cauti Telemetru TROTEC BD11 Functia Pitagora simpla/dubla Masurare continua Salvare automata Deconectare automata la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Aparate de Masura si Control TROTEC

Pentru mai multe promotii la Aparate de Masura si Control TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Aparate de Masura si Control. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†