Sonometru TROTEC BS06 Precizie: ±3 5 dB (bei 1 kHz si 94 dB) Functie Min/Max Senzor lumina ambientala

Vezi detalii promotie

Masoara nivelul sonor la locul de munca sau in locuinta proprie Poluarea acustica este unul dintre factorii de stres cei mai importanti din zilele noastre Nu fara motiv cea mai des raportata boala profesionala din UE este pierderea auzului cauzata de zgomotDar si la activitatile din timpul liber si in domeniul privat zgomotul este unul dintre factorii de stres numarul 1Nivelul acustic al diferitelor surse de zgomot poate fi masurat sigur in cadrul unui domeniu de masurare de…

Pret Sonometru TROTEC BS06 Precizie: ±3 5 dB (bei 1 kHz si 94 dB) Functie Min/Max Senzor lumina ambientala

Cauti Sonometru TROTEC BS06 Precizie: ±3 5 dB (bei 1 kHz si 94 dB) Functie Min/Max Senzor lumina ambientala la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Aparate de Masura si Control TROTEC

Pentru mai multe promotii la Aparate de Masura si Control TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Aparate de Masura si Control. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆