Senzor clima TROTEC TS210 SDI Functie Min/Max Functie HOLD

Vezi detalii promotie

Senzor pentru masurarea temperaturii aerului si umiditatii aerului Masurate vor fi umiditatea relativa ur umiditatea absoluta gmΒ³ umiditatea specifica gkg T3000 temperatura aerului C F si temperatura punctului de roua dp C dp FValorile de temperatura si umiditate vor fi afisate concomitent in timpi reali pe displayul masuratorului T3000 La alegere pot fi afisate suplimentar fata de valoarea masurata si valorile sale minime maxime medii sau cele holdΒ Date TehniceAfisare temperaturaInterval…

Pret Senzor clima TROTEC TS210 SDI Functie Min/Max Functie HOLD

Cauti Senzor clima TROTEC TS210 SDI Functie Min/Max Functie HOLD la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Aparate de Masura si Control TROTEC

Pentru mai multe promotii la Aparate de Masura si Control TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Aparate de Masura si Control. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†