Pirometrul TROTEC BP21WP cu senzori cu aplicatie smartphone Bluetooth Valori minime si maxime Alarma

Pirometrul TROTEC BP21WP cu senzori cu aplicatie smartphone  Bluetooth  Valori minime si maxime  Alarma
Vezi detalii promotie

 Senzorul aplicatie BP21WP este un termometru radiant care in combinatie cu softul MultiMeasure Mobile face posibila determinarea fara atingere a temperaturii suprafetelor cu ajutorul masurarii cu infrarosuDotarea pirometrului a fost facuta pentru o masurare confortabila a unui spectru universal Astfel BP21WP detine pe langa o rezolutie optica de 101 si un domeniu de masurare al temperaturii de la 30 C la 250 C si de un laser multipunct cu care se poate vizualiza automat suprafata…

Pret Pirometrul TROTEC BP21WP cu senzori cu aplicatie smartphone Bluetooth Valori minime si maxime Alarma

Cauti Pirometrul TROTEC BP21WP cu senzori cu aplicatie smartphone Bluetooth Valori minime si maxime Alarma la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Aparate de Masura si Control TROTEC

Pentru mai multe promotii la Aparate de Masura si Control TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Aparate de Masura si Control. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆

Tie