Camera termoviziune Trotec AC060V Lampa foto LED Precizie ± 2 °C ± 2 % Display tactil Memorie 21GB

Vezi detalii promotie

AC060V e o camera de termoviziune tip tableta cu functiuni multiple de utilizare cu un display tactil de 5 toliAC060V redefineste masurarea mobila a temperaturilor Spre deosebire de pirometrele un punct sau camerele de termoviziune tip pistol cu un minidetector aceasta termografie tip tableta are peste 19200 puncte de masura temperatura complet radiometrice autarhice care masoara in timp real si cele mai mici modificari de temperaturaPentru evaluare si analiza sunt multiple functiuni…

Pret Camera termoviziune Trotec AC060V Lampa foto LED Precizie ± 2 °C ± 2 % Display tactil Memorie 21GB

Cauti Camera termoviziune Trotec AC060V Lampa foto LED Precizie ± 2 °C ± 2 % Display tactil Memorie 21GB la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Aparate de Masura si Control TROTEC

Pentru mai multe promotii la Aparate de Masura si Control TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Aparate de Masura si Control. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆