Anemometru Trotec BA16WP Control de la distanta prin aplicatia MultiMeasure Mobile Precizie: 3 5% ±0 2 m/s

Anemometru Trotec BA16WP  Control de la distanta prin aplicatia MultiMeasure Mobile  Precizie: 3 5%  ±0 2 m/s
Vezi detalii promotie

Anemometrul BA16WP masoara eficient viteza aerului debitul volumetric temperatura si umiditatea relativa a aeruluiAplicatia MultiMeasure Mobile permite controlul aparatului de la distanta valorile masurate fiind afisate pe smartphoneAplicatia pune la dispozitie multiple optiuni de analiza comparare si organizare a valorilor masurate precum si afisarea acestora sub forma numerica sau diagramaMultiMeasure Mobile permite calcularea valorilor maxime minime sau a valorilor medii Astfel…

Pret Anemometru Trotec BA16WP Control de la distanta prin aplicatia MultiMeasure Mobile Precizie: 3 5% ±0 2 m/s

Cauti Anemometru Trotec BA16WP Control de la distanta prin aplicatia MultiMeasure Mobile Precizie: 3 5% ±0 2 m/s la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Aparate de Masura si Control TROTEC

Pentru mai multe promotii la Aparate de Masura si Control TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Aparate de Masura si Control. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆