Aparat de spalat cu presiune Bosch Universal Aquatak 125, 360 l/h, duza 3 in 1, furtun 5 m, 1500 w

Aparat de spalat cu presiune Bosch Universal Aquatak 125
Vezi detalii promotie

Bosch Aquatak 125 P este un curatitor cu presiune universal ce asigura o spalare rapida. Dispune de o duza 3 in 1 cu jet punctiform ce are o performanta de curatare de 10% mai mare. Produsul are un accesoriu de inalta presiune pentru detergent pentru aplicarea mai rapida a acestuia si este mai usor de deplasat si depozitat datorita manerului extensibil si rotilor mai mari. Pompa puternica de 125 de bari asigura o putere eficienta de curatare si are functie de amorsare automata de 0,5 m. Insta

Pret Aparat de spalat cu presiune Bosch Universal Aquatak 125, 360 l/h, duza 3 in 1, furtun 5 m, 1500 w

Cauti Aparat de spalat cu presiune Bosch Universal Aquatak 125, 360 l/h, duza 3 in 1, furtun 5 m, 1500 w la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Aparate de spalat cu presiune bosch

Pentru mai multe promotii la Aparate de spalat cu presiune bosch trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Aparate de spalat cu presiune. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆