Amorsa perete Savana, interior, alba, 4 l

Vezi detalii promotie

Amorsa Savana este un produs pe baza de copolimeri sintetici in dispersie apoasa, materiale de umplutura si aditivi pe care il poti utiliza pentru amorsarea peretilor si tavanelor aflate la interior. Produsul are rolul de a consolida suportul si a crea un fond alb potrivit pentru aplicarea vopselei lavabile. Poti folosi amorsa pentru suporturi din ciment, mortar, beton, gips-carton, pereti tencuiti si alte suprafete minerale. Avantaje: formeaza o suprafata aderenta ce asigura o aplicare buna

Pret Amorsa perete Savana, interior, alba, 4 l

Cauti Amorsa perete Savana, interior, alba, 4 l la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Amorse pentru vopsea lavabila de interior savana

Pentru mai multe promotii la Amorse pentru vopsea lavabila de interior savana trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Amorse pentru vopsea lavabila de interior. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†