Grund pt tencuiala Apla Tencoprimer terracotta 2,7L

Vezi detalii promotie

Grundul pentru tencuieli exterioare de la Apla este o amorsa pe baza de copolimeri acrilici in dispersie apoasa, nisip de cuart, pigmenti, extenderi si aditivi de finisare. Acest grund reduce gradul de absorbtie a suprafetelor minerale, constituie strat de fond pentru vopselele structurate si tencuieli decorative, creste aderenta peliculelor de vopsele structurate si tencuieli decorative. Avantajele produsului : confera suportului protectie ridicata la factorii de mediu formeaza pelicule rezi

Pret Grund pt tencuiala Apla Tencoprimer terracotta 2,7L

Cauti Grund pt tencuiala Apla Tencoprimer terracotta 2,7L la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Amorse pentru vopsea lavabila de exterior si tencuieli decorative apla

Pentru mai multe promotii la Amorse pentru vopsea lavabila de exterior si tencuieli decorative apla trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Amorse pentru vopsea lavabila de exterior si tencuieli decorative. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†