Grund pentru tencuiala, Apla Tencoprimer, interior/exterior, Cloud, 2.7L

Vezi detalii promotie

Grundul pentru tencuiala de la Apla este o amorsa pe baza de copolimeri acrilici in dispersie apoasa, nisip de cuart, pigmenti, extenderi si aditivi de finisare, disponibila in nuanta cloud. Se utilizeaza ca strat de fond pentru peretii exteriori si interiori (sisteme termoizolante, tencuieli de var si ciment, beton si alte suporturi minerale) in vederea cresterii aderentei peliculelor ulterioare de vopsele structurate si tencuieli decorative. Reduce gradul de absorbtie al suprafetelor minera

Pret Grund pentru tencuiala, Apla Tencoprimer, interior/exterior, Cloud, 2.7L

Cauti Grund pentru tencuiala, Apla Tencoprimer, interior/exterior, Cloud, 2.7L la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Amorse pentru vopsea lavabila de exterior si tencuieli decorative apla

Pentru mai multe promotii la Amorse pentru vopsea lavabila de exterior si tencuieli decorative apla trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Amorse pentru vopsea lavabila de exterior si tencuieli decorative. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†