Grund Caparol Projecktgrund, de consolidare, 25 kg

Vezi detalii promotie

Caparol Projecktgrund este un grund-vopsea de consolidare special destinat aplicarii pe suprafete minerale, interioare si exterioare. Este folosit, in special, in cadrul sistemelor de termoizolatie Capatect. Grundul pentru vopsea are continut de nisip de marmura si pigment alb. Poate fi utilizat ca punte de aderenta pentru diverse straturi de acoperire, vopsele sau tencuieli structurabile, atat pentru interior cat si pentru exterior. Confera aderenta si usurinta la aplicarea si structurarea t

Pret Grund Caparol Projecktgrund, de consolidare, 25 kg

Cauti Grund Caparol Projecktgrund, de consolidare, 25 kg la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Amorse pentru vopsea lavabila de exterior si tencuieli decorative caparol

Pentru mai multe promotii la Amorse pentru vopsea lavabila de exterior si tencuieli decorative caparol trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Amorse pentru vopsea lavabila de exterior si tencuieli decorative. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

3GZBG3