Amorsa de contact Noua pentru tencuieli de ipsos aplicate pe beton, 24 kg

Amorsa de contact Noua pentru tencuieli de ipsos aplicate pe beton
Vezi detalii promotie

Amorsa de contact Noua pentru tencuieli de ipsos aplicate pe beton, structurata, cu aspect mat/grunjos, folosita pentru reducerea si reglarea capacitatii de absorbtie a betonului si tencuielilor, imbunatatirea aderentei la suprafata acestora si de intarire, inainte de aplicarea tencuielilor, respectiv a sistemului termoizolant. Produsul este recomandat in special pentru tratarea betonului neted monolit, plafoane de beton sau componente prefabricate si suprafetele elementelor prefabricate. Se

Pret Amorsa de contact Noua pentru tencuieli de ipsos aplicate pe beton, 24 kg

Cauti Amorsa de contact Noua pentru tencuieli de ipsos aplicate pe beton, 24 kg la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Amorse pentru vopsea lavabila de exterior si tencuieli decorative noua

Pentru mai multe promotii la Amorse pentru vopsea lavabila de exterior si tencuieli decorative noua trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Amorse pentru vopsea lavabila de exterior si tencuieli decorative. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆