Karaoke copii Bobby Joey X4-TECH cu acumulator 2 Microfoane Stickere Difuzoare stereo

Vezi detalii promotie

Aparatul Bobby Joey X4TECH este proiectat pentru a asculta muzica MP3 CD Audio Card SD si Stick USB dar si pentru a canta Cei mici pot canta impreuna melodiile lor preferate la microfoanele integrate amplificand vocea lor impreuna cu muzica ce iese din difuzoareControl separat al volumului si efect ecouDifuzoare stereo si doua microfoane de manaManer de transport pe partea de susStickere pentru decorarea aparatului30 de secunde anti socDesign robustAcumulator inclus 1000mAh 84…

Pret Karaoke copii Bobby Joey X4-TECH cu acumulator 2 Microfoane Stickere Difuzoare stereo

Cauti Karaoke copii Bobby Joey X4-TECH cu acumulator 2 Microfoane Stickere Difuzoare stereo la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Aleco Baby X 4 TECH

Pentru mai multe promotii la Aleco Baby X 4 TECH trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Aleco Baby. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†