Alarma cu ultrasunete impotriva rozatoarelor Pest Stop Duo Pro Pestrepeller, 9V, 420 g

Alarma cu ultrasunete impotriva rozatoarelor Pest Stop Duo Pro Pestrepeller
Vezi detalii promotie

Alarma cu ultrasunete Pest Stop Duo Pro Pestrepeller alunga soarecii, sobolanii si alte rozatoare din spatiul dorit. Sunetele pe care dispozitivul le emite (putere sonora de 2 x 135 dB) nu sunt percepute de catre oameni sau de majoritatea animalelor de companie (caini, pisici, pasari etc.). De asemenea, acestea nu omoara rozatoare, ci doar ii provoaca disconfort, facandu-le astfel sa renunte la sursa lor de hrana, apa si adapost. Produsul cantareste 420 g (fara adaptor). Avantaje: metoda efic

Pret Alarma cu ultrasunete impotriva rozatoarelor Pest Stop Duo Pro Pestrepeller, 9V, 420 g

Cauti Alarma cu ultrasunete impotriva rozatoarelor Pest Stop Duo Pro Pestrepeller, 9V, 420 g la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Combatere rozatoare peststop

Pentru mai multe promotii la Combatere rozatoare peststop trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Combatere rozatoare. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆