Monociclu electric KingSong KS-S18 White autonomie 100km motor 2000W IP55 roata de 18 inci

Vezi detalii promotie

Putere si confort in timpul utilizariiKSS18 este unul dintre cele mai puternice si performante modele de monocicluri de pe piata Cu oΒ putere a motorului de 2200W si o baterie de 1110Wh monociclul garanteaza drumurile lungi parcurse dintro singura incarcare Chiar si pante mai abrubte sau drumurile denivelate pot fi abordate cu acest vehicul facandul perfect pentru incercari ambitioase si teste de anduranta a propriului curajChiar daca are o baterie mare incarcarea poate fi de…

Pret Monociclu electric KingSong KS-S18 White autonomie 100km motor 2000W IP55 roata de 18 inci

Cauti Monociclu electric KingSong KS-S18 White autonomie 100km motor 2000W IP55 roata de 18 inci la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Air Motion KingSong

Pentru mai multe promotii la Air Motion KingSong trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Air Motion. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†