Monociclu electric KingSong KS-16X Black autonomie 140-160km motor 2200W LED-uri color roata 16 inci

Vezi detalii promotie

Bucurate de experiente unice cu monociclul electric KS16X KingSong ofera un produs de calitate conceput din componente de ultima generatiePutere si design futuristMonociclul KingSong este dotat cu un motor de 2200W care asigura o tractiune puternica chiar si pe drumuri extrem de dificile Stabilitatea sporita in timpul utilizarii este completata de un comutator mecanic dublu ce detecteaza miscarea de ridicare a vehiculului KS16X surpinde pasionatii de aventura cu o autonomie de…

Pret Monociclu electric KingSong KS-16X Black autonomie 140-160km motor 2200W LED-uri color roata 16 inci

Cauti Monociclu electric KingSong KS-16X Black autonomie 140-160km motor 2200W LED-uri color roata 16 inci la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Air Motion KingSong

Pentru mai multe promotii la Air Motion KingSong trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Air Motion. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†