Monociclu electric KingSong KS-16S White autonomie 40km motor 1200W LED-uri color roata 16 inci

Vezi detalii promotie

KingSong a adus in atentia cumparatorilor o varianta imbunatatita a cunoscutului monociclu electric KS16A Noua varianta disponibila in 2 culori alb si negru ofera experiente unice chiar de la prima utilizareDrumuri lungi fara grijiCu o putere mare a motorului de 1200W si o aderenta sporita datorita designului generos cu monociclul KS16S puteti parcurge chiar si drumuri accidentate Bateria LithiumΒ de 840 Wh va permite plimbari lungi de 40km dintro singura incarcare la o viteza…

Pret Monociclu electric KingSong KS-16S White autonomie 40km motor 1200W LED-uri color roata 16 inci

Cauti Monociclu electric KingSong KS-16S White autonomie 40km motor 1200W LED-uri color roata 16 inci la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Air Motion KingSong

Pentru mai multe promotii la Air Motion KingSong trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Air Motion. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†