Monociclu electric Inmotion V12 HT High Torque Putere motor 2800W Autonomie 150 km Viteza max 60 km/h

Vezi detalii promotie

Monociclul electric Inmotion V12 High Torque surprinde publicul larg si amatorii de aventura prin inovatiile uimitoare gratie tehnologiei de ultima generatie cu care este dotatCare este cea mai reprezentativa caracteristica a monociclului V12 High Torque Raspunsul este simpluย PUTEREACu o putere de pana la 2800W si o viteza maxima de 60 kmh V12 High Torque este unul dintre cele mai rapide si performante modele de monocicluri de pe piata vehiculelor electrice Autonomia de pana…

Pret Monociclu electric Inmotion V12 HT High Torque Putere motor 2800W Autonomie 150 km Viteza max 60 km/h

Cauti Monociclu electric Inmotion V12 HT High Torque Putere motor 2800W Autonomie 150 km Viteza max 60 km/h la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Air Motion INMOTION

Pentru mai multe promotii la Air Motion INMOTION trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Air Motion. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†