Hovershoes Koowheel cu o singura roata Viteza max. 8km/h Putere motor 500W Baterie 54W/h Autonomie 8km

Vezi detalii promotie

Hovershoes Koowheel cu functia inteligenta de auto balansare pe o singura roata Sau distractie la maxim Un concept ingenious ce sa nascut datorita hoverboardului atunci cand sa dorit ca acesta sa fie impartit in doua pentru a realiza miscari Β cat mai ample de catre impatimiti sportului Nu este nevoie de experienta anterioara sau cursuri speciale Esti in siguranta Se incarca rapid in maxim 15 ore au autonomie de 8 km si suporta pana la 80kg In plus rotile de 35 pot realiza un…

Pret Hovershoes Koowheel cu o singura roata Viteza max. 8km/h Putere motor 500W Baterie 54W/h Autonomie 8km

Cauti Hovershoes Koowheel cu o singura roata Viteza max. 8km/h Putere motor 500W Baterie 54W/h Autonomie 8km la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Air Motion KOOWHEEL

Pentru mai multe promotii la Air Motion KOOWHEEL trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Air Motion. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†