Casca inteligenta Airwheel C6 Brown conectare Bluetooth Wifi inregistrare video

Vezi detalii promotie

Difuzorul Bluetooth de inalta calitate va poate permite sa va bucurati de muzica De asemenea C6 este special conceput pentru a va mentine in siguranta si pentru a inregistra momentele minunateVedere panoramica de 120 camera inteligenta de insotire va permite sa faceti fotografii sau sa filmati Inregistrarea peisajului oricand cu control unic C6 prezinta o imagine premier permitanduva sa va bucurati de mai multa distractieAtentionare luminoasa Cand iluminarea este insuficienta…

Pret Casca inteligenta Airwheel C6 Brown conectare Bluetooth Wifi inregistrare video

Cauti Casca inteligenta Airwheel C6 Brown conectare Bluetooth Wifi inregistrare video la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Air Motion AIRWHEEL

Pentru mai multe promotii la Air Motion AIRWHEEL trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Air Motion. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†