Bicicleta electrica Airwheel R8P Black Viteza max. 20km/h Putere motor 235W Baterie LG 214.6Wh/36V

Vezi detalii promotie

Bicicleta electrica Airwheel R8P este unul dintre cele mai performante si moderne scutereBaterie interschimbabilaUrcare panta maxim 15 conducatorii sub 60kg pot urca pante de pana la 18Circuite multiple de protectie cu egalizarea incarcarii celulelor acumulatoruluiSistemul de franare electric si dispozitivul de transmisie ofera stabilitate si forta mai mareBenefica atat pentru adultii care vor sa evite traficul din oras cat si pentruΒ elevii si studentii care vor sa ajunga in…

Pret Bicicleta electrica Airwheel R8P Black Viteza max. 20km/h Putere motor 235W Baterie LG 214.6Wh/36V

Cauti Bicicleta electrica Airwheel R8P Black Viteza max. 20km/h Putere motor 235W Baterie LG 214.6Wh/36V la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Air Motion AIRWHEEL

Pentru mai multe promotii la Air Motion AIRWHEEL trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Air Motion. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†