Radiator cu infrarosu Trotec IR 3050 3 trepte de incalzire Putere de incalzire pana la 3000W

Vezi detalii promotie

IR3050 este un radiator cu infrarosu extrem de puternic ce emite o caldura placuta cu o luminozitate scazuta datorita elementelor de incalzire LowGlareRadiatorul degaja caldura fara condens miros sau zgomot iar caldura degajata se distribuie uniform fara a fi necesar un timp de preincalzire Deoarece radiatorul nu are in componenta un ventilator acesta nu imprastie praf fiind recomandat persoanelor care sunt predispuse la diverse alergiiCaldura se produce dupa principiul natural…

Pret Radiator cu infrarosu Trotec IR 3050 3 trepte de incalzire Putere de incalzire pana la 3000W

Cauti Radiator cu infrarosu Trotec IR 3050 3 trepte de incalzire Putere de incalzire pana la 3000W la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina TROTEC

Pentru mai multe promotii la Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†