Picioare suport TIH 500 S/ TIH 700 S/ TIH 900 S/ TIH 1100 S (2 bucati)

Picioare suport  TIH 500 S/ TIH 700 S/ TIH 900 S/ TIH 1100 S (2 bucati)
Vezi detalii promotie

Picioare suport pentru panourile mari cu infrarosu din seria TIHS 2 bucatiCu ajutorul picioarelor de suport ce pot fi comandate separat veti pozitiona panoul in mod simplu Ele sunt astfel construite incat la o pozitionare a suportilor la perete veti obtine automat distanta optima pentru incalzire Nu mai trebuie sa masurati distanta optima necesara fata de pereteDetaliile produsuluimaterial aluminiu negru pulverizatse poate utiliza in orice incaperemontarea simplautilizarea fara…

Pret Picioare suport TIH 500 S/ TIH 700 S/ TIH 900 S/ TIH 1100 S (2 bucati)

Cauti Picioare suport TIH 500 S/ TIH 700 S/ TIH 900 S/ TIH 1100 S (2 bucati) la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina TROTEC

Pentru mai multe promotii la Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†