Furtun SP-C 155 mm 7 6 m

Vezi detalii promotie

Similar furtunului de tip SPT dar cu primii 2 m de furtun din materialul foarte rezistent Neopren pentru temperaturi de intrare mai mari la montarea la aparat Acest furtun este recomandat pentru montarea la aparatele electrice de incalzire si cele cu combustibil lichid pentru transportul aerului cald la distanta Temperatura 24 C pana la 150 C pentru primii 2 m din furtunTemperatura 20 C pana la 100 C pentru urmatorii2 m din furtunFurtun cu un singur stratTesatura din poliamida…

Pret Furtun SP-C 155 mm 7 6 m

Cauti Furtun SP-C 155 mm 7 6 m la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina TROTEC

Pentru mai multe promotii la Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆