Aeroterma TDS 10M Putere incalzire pana la 2000W Debit de aer 100 mc3/h Tensiune 230V

Vezi detalii promotie

Spre deosebire de aerotermele clasice aeroterma ceramica TDS 10 M nu arde praful astfel ca aerului din incapere nu e incarcat suplimentar cu particule fine optimal pentru locuinte si spatii de lucru si un avantaj real pentru persoanele alergiceReglarea temperaturii pe doua trepte de incalzireProtectie la supraincalzireMotor cu protectie la supraincalzireCaldura fara condens fara consum de oxigen astfel optimal pentru incalzirea spatiilor interioareSimplu de transportat si de…

Pret Aeroterma TDS 10M Putere incalzire pana la 2000W Debit de aer 100 mc3/h Tensiune 230V

Cauti Aeroterma TDS 10M Putere incalzire pana la 2000W Debit de aer 100 mc3/h Tensiune 230V la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina TROTEC

Pentru mai multe promotii la Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†