Aeroterma electrica TDS 30 Putere incalzire pana la 5500W Debit de aer 458 m3/h Protectie IP44

Vezi detalii promotie

Putere de incalzire 55 kW max 4730 kcal Debit de aer 458 mยณh Reglarea pe mai multe trepte a temperaturiiTermostat integrat pentru un flux de aer cald constantProtectie la supraincalzireMotor cu protectie termicaFunctia de ventilare e posibila si fara incalzireCaldura fara condens fara consum de oxigen ideal pentru incalzirea spatiilor interioareE posibila montarea pe perete sau pe tavan suportul poate fi achizitionat ca si accesoriuDate tehnicePutere de incalzire treapta 1 doar…

Pret Aeroterma electrica TDS 30 Putere incalzire pana la 5500W Debit de aer 458 m3/h Protectie IP44

Cauti Aeroterma electrica TDS 30 Putere incalzire pana la 5500W Debit de aer 458 m3/h Protectie IP44 la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina TROTEC

Pentru mai multe promotii la Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

We