Aeroterma electrica TDS 20 R Putere incalzire pana la 3000W Debit de aer 411 m3/h Protectie IP44

Vezi detalii promotie

Putere de incalzire 3 kW max 2580 kcal Debit de aer 411 mยณh Reglarea pe mai multe trepte a temperaturii cu pana la 2 trepte de incalzireTermostat integrat pentru un flux de aer cald constantProtectie la supraincalzireMotor cu protectie termicaFunctia de ventilare e posibila si fara incalzireCaldura fara condens fara consum de oxigen ideal pentru incalzirea spatiilor interioareEste dotata cu un maner de transport robust ergonomic si cu picioare stabileDate tehnicePutere de incalzire…

Pret Aeroterma electrica TDS 20 R Putere incalzire pana la 3000W Debit de aer 411 m3/h Protectie IP44

Cauti Aeroterma electrica TDS 20 R Putere incalzire pana la 3000W Debit de aer 411 m3/h Protectie IP44 la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina TROTEC

Pentru mai multe promotii la Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†