Aeroterma electrica TDS 100 Putere incalzire pana la 22000 W Debit de aer 1632 m3/h Termostat

Vezi detalii promotie

Putere de incalzire 22 kW max 18920 kcal Debit de aer 1632 mΒ³hReglarea pe mai multe trepte a temperaturiiTermostat integrat pentru un flux de aer cald constantProtectie la supraincalzireMotor cu protectie termicaFunctia de ventilare e posibila si fara incalzireCaldura fara condens fara consum de oxigen ideal pentru incalzirea spatiilor interioareE posibila montarea pe perete sau pe tavan suportul poate fi achizitionat ca si accesoriuPrin manerul trapezoidal aerotermele electrice…

Pret Aeroterma electrica TDS 100 Putere incalzire pana la 22000 W Debit de aer 1632 m3/h Termostat

Cauti Aeroterma electrica TDS 100 Putere incalzire pana la 22000 W Debit de aer 1632 m3/h Termostat la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina TROTEC

Pentru mai multe promotii la Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†