Aeroterma electrica pentru baie Supra Tempo Functie Ionizare Telecomanda Indicator de consum 5 Moduri de lucru

Vezi detalii promotie

Aeroterma electrica cu protectie IP23 pentru baieDesign ultrasubtireDisplay digital2 niveluri de putere 1000 si 2000 WTermostat electronic pentru controlul automat al temperaturii din incapereDubla protectie electronica impotriva supraincalzirii si supratensiuniiPozitie antiinghetModuri de lucru diferiteMod confort temperatura implicita este de 19ºC Plaja de temperatura 15ºC35ºCMod ECO temperatura implicita este de 15ºC Plaja de temperatura 15ºC22ºCMod auto functioneaza cu programarea…

Pret Aeroterma electrica pentru baie Supra Tempo Functie Ionizare Telecomanda Indicator de consum 5 Moduri de lucru

Cauti Aeroterma electrica pentru baie Supra Tempo Functie Ionizare Telecomanda Indicator de consum 5 Moduri de lucru la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina SUPRA

Pentru mai multe promotii la Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina SUPRA trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆