Aeroterma ceramica Trotec TFC 14 E Putere incalzire pana la 1400W Lampa control 2 Trepte incalzire

Vezi detalii promotie

TFC 14 E este o aeroterma cu o optica ceramica eleganta in albauriu care poate fi utilizata peste tot unde este nevoie de o incalzire rapida Greutatea redusa si designul practic dau posibilitatea de a schimba rapid locul de utilizareAeroterma ceramica detine un comutator cu doua trepte de incalzire 700 W 1400 W si o treapta de aer rece regim de functionare de ventilatie In zilele mai calduroase aeroterma TFC 14 E poate fi utilizata ca un ventilator de masa Aparatul este deosebit…

Pret Aeroterma ceramica Trotec TFC 14 E Putere incalzire pana la 1400W Lampa control 2 Trepte incalzire

Cauti Aeroterma ceramica Trotec TFC 14 E Putere incalzire pana la 1400W Lampa control 2 Trepte incalzire la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina TROTEC

Pentru mai multe promotii la Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†