Aer conditionat Vortex, VAI18FAW, 18000 BTU, Clasa A++/A+, 58 dB, Wi-Fi incorporat,4 functii, alb

Vezi detalii promotie

Aparatul de aer conditionat Vortex VAI18FAW este un produs modern si performant care asigura o temperatura optima si o atmosfera confortabila in locuinte sau birouri. Il poti utiliza in timpul verii pentru a raci aerul rapid cu ajutorul functiei turbo si in sezonul rece pentru a incalzi camera. Aparatul are o capacitate de racite mare de 5400 W si de incalzire de 5800 W, fiind eficient si in spatii de dimensiuni mari. Functia de racire a acestuia functioneaza la temperaturi de pana la maxim +

Pret Aer conditionat Vortex, VAI18FAW, 18000 BTU, Clasa A++/A+, 58 dB, Wi-Fi incorporat,4 functii, alb

Cauti Aer conditionat Vortex, VAI18FAW, 18000 BTU, Clasa A++/A+, 58 dB, Wi-Fi incorporat,4 functii, alb la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Aer Conditionat Vortex

Pentru mai multe promotii la Aer Conditionat Vortex trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Aer Conditionat. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†