Aer conditionat Vortex VAI12FFWR, 12000 BTU, A++/A+, Wi-Fi ready, alb

Vezi detalii promotie

Aparatul de aer conditionat Vortex VAI12FFWR, 12000 BTU este un produs eficient si performant care asigura o temperatura optima in locuinte. Il poti utiliza in timpul verii pentru a raci aerul rapid cu ajutorul functiei turbo si in sezonul rece pentru a incalzi camera. Aparatul are o capacitate de racire si de incalzire de 3500 W. Acest model beneficiaza de tehnologie Wi-Fi care iti permite sa controlezi temperatura si sa o monitorizezi permanent de pe smartphone din aplicatie. Functia Anti-F

Pret Aer conditionat Vortex VAI12FFWR, 12000 BTU, A++/A+, Wi-Fi ready, alb

Cauti Aer conditionat Vortex VAI12FFWR, 12000 BTU, A++/A+, Wi-Fi ready, alb la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Aer Conditionat Vortex

Pentru mai multe promotii la Aer Conditionat Vortex trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Aer Conditionat. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†