Aer conditionat portabil MeacoCOOL MC7000 Capacitate 7.000 Btu Debit 300mc/ora Telecomanda Display Timer

Vezi detalii promotie

MeacoCool MC7000 este un aer conditionat portabil care racoreste intrun mod eficient cu o putere de pana la 7000 BTU 2kW potrivit pentru incaperi de pana la 22 mpMC7000 este un aparat multifunctional 3 in 1 care pe langa functia de racire prezinta si functiile de ventilare si dezumidificare aceasta din urma prevenind aparitia mucegaiului si elimina in totalitate disconfortul termic provocat de aerul cald si umedDisplayul digital este intuitiv si foarte usor de folosit Functia…

Pret Aer conditionat portabil MeacoCOOL MC7000 Capacitate 7.000 Btu Debit 300mc/ora Telecomanda Display Timer

Cauti Aer conditionat portabil MeacoCOOL MC7000 Capacitate 7.000 Btu Debit 300mc/ora Telecomanda Display Timer la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Aer Conditionat MEACO

Pentru mai multe promotii la Aer Conditionat MEACO trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Aer Conditionat. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆