Aditiv pentru prevenirea mucegaiului MELLERUD, 0.5 l

Aditiv pentru prevenirea mucegaiului MELLERUD
Vezi detalii promotie

Aditivul pentru indepartarea mucegaiului de la Mellerud este un produs eficient pe care il poti adauga in materiale de constructi si diverse tipuri de vopsea. Aditivul previne apartia mucegaiului, a ciupercilor si dezvoltarea algelor. Este eficient in special in prevenirea mucegaiului din zonele cu probleme colturi sau cele care nu sunt ventilate suficient. Il poti utilizate pentru pereti, tavane, imbinari sau a adivit in tencuiala in ipsos si adeviz de tapet. Instructiuni de utilizare: Dilua

Pret Aditiv pentru prevenirea mucegaiului MELLERUD, 0.5 l

Cauti Aditiv pentru prevenirea mucegaiului MELLERUD, 0.5 l la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Solutii pentru curatenie si detergenti mellerud

Pentru mai multe promotii la Solutii pentru curatenie si detergenti mellerud trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Solutii pentru curatenie si detergenti. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆