Adeziv universal pentru decoratiuni din polistiren/poliuretan Decosa, 310 ml

Vezi detalii promotie

Adezivul universal Decosa este un produs in dispersie apoasa fara solventi destinat lipirii elementelor decorative din polistiren sau poliuretan. Acesta este potrivit pentru utilizarea pe suporturi absorbante aflate la interior. Avantaje: uscare rapida usor de aplicat asigura lipiri puternice si durabile Recomandari: Temperatura de lucru trebuie sa fie cuprinsa intre minim +10C si maxim +25C. Depoziteaza adezivul in ambalajul original, in spatii uscate, racoroase, ferite de inghet. Aplicare:

Pret Adeziv universal pentru decoratiuni din polistiren/poliuretan Decosa, 310 ml

Cauti Adeziv universal pentru decoratiuni din polistiren/poliuretan Decosa, 310 ml la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Adezivi de montaj - profile decorative, polistiren, tapet Decosa

Pentru mai multe promotii la Adezivi de montaj - profile decorative, polistiren, tapet Decosa trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Adezivi de montaj - profile decorative, polistiren, tapet. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†