Adeziv pentru montaj Dragon Fix Strong, alb, 280 ml

Vezi detalii promotie

Adezivul pentru montaj Dragon Fix Strong este un produs destinat lipirii pe toate substraturile uzuale din constructii. Il poti utiliza atat la interior, cat si la exterior. Acest adeziv lipeste eficient elemente din lemn, metal, ceramica, sticla, placaj, PVC, polistiren si poliuretan. Avantaje: potrivit pentru o varietate mare de suprafete gata de utilizare aderenta initiala excelenta nu contine solventi organici asigura imbinari flexibile, rezistente la umezeala inlocuieste cuiele putere ma

Pret Adeziv pentru montaj Dragon Fix Strong, alb, 280 ml

Cauti Adeziv pentru montaj Dragon Fix Strong, alb, 280 ml la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Adezivi de montaj - profile decorative, polistiren, tapet dragon

Pentru mai multe promotii la Adezivi de montaj - profile decorative, polistiren, tapet dragon trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Adezivi de montaj - profile decorative, polistiren, tapet. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†