Adeziv de montaj constructii Fix Strong Dragon, 280 ml

Vezi detalii promotie

Adezivul de montaj Fix Strong Dragon este un produs cu consistenta de pasta, potrivit pentru lipirea elementelor din lemn, ceramica, metal, placaj, PVC, polistiren si poliuretan. Adezivul este eficient in fixarea elementelor decorative precum plafoane, plinte, paravane pentru radiatoare, gresie decorativa, podea sau panouri de podea. Este potrivit si pentru izolarea cu vata minerala sau de sticla, dar si pentru incalzirea in pardoseala. Produsul se comercializeaza in cartus de plastic cu greu

Pret Adeziv de montaj constructii Fix Strong Dragon, 280 ml

Cauti Adeziv de montaj constructii Fix Strong Dragon, 280 ml la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Adezivi de montaj - profile decorative, polistiren, tapet dragon

Pentru mai multe promotii la Adezivi de montaj - profile decorative, polistiren, tapet dragon trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Adezivi de montaj - profile decorative, polistiren, tapet. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†