Adeziv de constructii pentru fixarea obiectelor din polistiren, Bison Montage Kit, 440 g

Vezi detalii promotie

Adezivul de constructii Bison Montage Kit este un produs de lipire, folosit pentru fixarea obiectelor din polistiren. Produsul reprezinta o solutie eficienta pentru panourile izolatoare din polistiren, pentru placile de tavan fals, pentru lipirea panourilor decorative, a foliilor tempex, styropor pe suprafete poroase precum: lemn, placi aglomerate, cadre din lemn, beton, piatra si stucco. Adezivul nu ataca materialele si ofera o lipire de lunga durata, rezistenta si eficienta. Rezista la umez

Pret Adeziv de constructii pentru fixarea obiectelor din polistiren, Bison Montage Kit, 440 g

Cauti Adeziv de constructii pentru fixarea obiectelor din polistiren, Bison Montage Kit, 440 g la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Adezivi de montaj - profile decorative, polistiren, tapet Bison

Pentru mai multe promotii la Adezivi de montaj - profile decorative, polistiren, tapet Bison trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Adezivi de montaj - profile decorative, polistiren, tapet. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆