Kit adeziv bicomponent, Soudal, Mitre Kit, 200 ml + 50 g

Vezi detalii promotie

Kitul Soudal Mitre este un sistem bicomponent care consta intr-un adeziv cianoacrilat si un spray activator. Se foloseste pentru lipirea lemnului pe canturi, fixarea si lipirea obiectelor din lemn, lipirea rapida a obiectelor din MDF, plastic, cherestea, metal, portelan, pluta, piele, cauciuc, ceramica, carton si hartie. Se poate aplica pe toate suprafetele, poroase sau neporoase. Kitul este format din 50 g adeziv si 200 ml activator. Termenul de garantie este de 12 luni, in ambalaj original,

Pret Kit adeziv bicomponent, Soudal, Mitre Kit, 200 ml + 50 g

Cauti Kit adeziv bicomponent, Soudal, Mitre Kit, 200 ml + 50 g la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Adezivi de contact soudal

Pentru mai multe promotii la Adezivi de contact soudal trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Adezivi de contact. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†