Etansant universal Tytan Prohero, alb, 280 ml

Vezi detalii promotie

Etansantul universal Tytan Prohero este un produs potrivit pentru lucrari de vopsire si finisare, cum ar fi etansarea in jurul ferestrelor sau in jurul usilor. Se poate folosi si pentru suprafete sensibile precum oglinzile, piatra naturala, elemente acrilice din bucatarii, bai sau alte zone umede. Se comercializeaza in cantitate de 280 ml. Produsul are culoarea alb. Termenul de valabilitate este de 12 luni de la data fabricatiei. Se depoziteaza in spatii uscate, racoroase, ferite de inghet sa

Pret Etansant universal Tytan Prohero, alb, 280 ml

Cauti Etansant universal Tytan Prohero, alb, 280 ml la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Adezivi de contact tytan

Pentru mai multe promotii la Adezivi de contact tytan trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Adezivi de contact. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†