Email reparator Dragon Enamel Fix, 25 ml

Vezi detalii promotie

Dragon Enamel Fix este un smalt utilizat pentru remedierea defectelor si fisurilor minore pe suprafetele emailate. Produsul creeaza un strat durabil, rezistent la apa si substante chimice, astfel ca poate fi aplicat pe cazi de baie sau dus, masini de spalat si frigidere. Capacul dispune de o pensula, care face aplicarea usoara si precisa, fara a fi nevoie de alte instrumente. Emailul are culoare alb si se comercializeaza in sticla de 25 ml. Avantaje: aplicare usoara si precisa universal repar

Pret Email reparator Dragon Enamel Fix, 25 ml

Cauti Email reparator Dragon Enamel Fix, 25 ml la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Adezivi de contact dragon

Pentru mai multe promotii la Adezivi de contact dragon trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Adezivi de contact. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†