Adeziv universal, Bison, Epoxy 5 minute, 24 ml

Vezi detalii promotie

Adezivul Bison Epoxy 5 minute este un produs de lipire transparent, rapid, bicomponent. Este un produs universal, fiind potrivit pentru lipirea rapida a mai multor tipuri de obiecte, cum ar fi cele din portelan, sticla, piele, lemn, piatra, metal si ceramica. Se poate folosi si pentru umplerea golurilor. Produsul are o rezistenta chimica buna, rezista si la umiditate, dar si la temperaturi extreme cuprinse intre -40 si +100 grade C. Se comercializeaza in cantitate de 24 de ml. Avantaje: rezis

Pret Adeziv universal, Bison, Epoxy 5 minute, 24 ml

Cauti Adeziv universal, Bison, Epoxy 5 minute, 24 ml la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Adezivi de contact Bison

Pentru mai multe promotii la Adezivi de contact Bison trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Adezivi de contact. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†