Adeziv pentru montaj Den Braven Montagefix PU DIY 300 ml

Vezi detalii promotie

Adezivul pentru montaj Den Braven Montagefix PU DIY poliurertanic, monocomponent sub forma de pasta este potrivit pentru aplicatii pe verticala. Il poti utiliza pentru imbinarea lemnului, metalului, pietrei, betonului, plasticului si a materialelor izolante precum spuma PU, spuma PS, lana minerala si vata de sticla. Avantaje: realizeaza imbinari puternice, durabile se intareste in prezenta umezelii din substrat si din mediu este rezistent la apa aderenta forate buna fara amorsa dupa intarire

Pret Adeziv pentru montaj Den Braven Montagefix PU DIY 300 ml

Cauti Adeziv pentru montaj Den Braven Montagefix PU DIY 300 ml la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Adezivi de contact denbraven

Pentru mai multe promotii la Adezivi de contact denbraven trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Adezivi de contact. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†