Umidometru TROTEC BM40 Electrod 40 mm Adancime masurare 0-50 mm Functie masurare temperatura ambientala

Vezi detalii promotie

Pentru masurarea umiditataii din lemn si materiale de constructii minerale sau pentru monitorizare rapida se poate utiliza cu incredere masuratorul de umiditate TROTEC BM40 Pentru a se efectua masurarea se aplica electrozii umidometrului pe materialul care trebuie verificat si in doar cateva secunde informatiile sunt afisate pe displayul digitalMasurarea umiditatii se realizeaza cu ajutorul senzorilor inlclusi in mod absolut nedistructiv prin metoda de masurare dielectrica deoarece…

Pret Umidometru TROTEC BM40 Electrod 40 mm Adancime masurare 0-50 mm Functie masurare temperatura ambientala

Cauti Umidometru TROTEC BM40 Electrod 40 mm Adancime masurare 0-50 mm Functie masurare temperatura ambientala la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Aparate de Masura si Control TROTEC

Pentru mai multe promotii la Aparate de Masura si Control TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Aparate de Masura si Control. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†